Suquet de rap

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Cua de rap (més o menys d'un kg)
  • 4 Patates
  • 1 Ceba
  • 3 Tomàquets madurs petits
  • Julivert
  • Un grapat d’avellanes
  • 3 Dents d'all escalivats
  • 2 Llesques de pa fregit
  • Sal i pebre
  • Aigua
  • Un got petit de vi blanc

4 racions

Elaboració

En una cassola gran sofregim la ceba tallada petita, a foc lent, mentre en una paella fregim les dues llesques de pa i les reservem. En el mateix oli fregim les patates que abans haurem netejat, pelat i escapçat, esperarem que agafin una mica de color i les reservem sobre paper absorvent per treure l'excès d'oli.
Netegem els tomàquets i els ratllem, els afegim a la ceba amb una mica de sal, un pols de sucre i un got petit de vi blanc.
Salpebrem el rap generosament i reservem. Mentre, posem l'aigua a bullir.
Preparem una picada al morter amb les avellanes, el julivert, el pa fregit, els dents d'all escalivat i una mica de sal. Que quedi ben fi.
Quan està llesta l'afegim a la cassola amb la ceba i el tomàquet, deixem coure uns 10 minuts, tot anant remenant. En aquest moment ja podem posar-hi les patates i l'aigua calenta, quan bulli, esperem 20 minuts amb la cassola tapada, el que necessiten les patates per estar al punt . Hi posem el rap. Deixem coure durant 4 minuts, ho tastem per rectificar de sal si cal.
Millor si esperem unes hores abans de menjar-ho, és molt més bo.

40min


Recepta de cuina de Suquet de rap

En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1139 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: