BacallĂ  amb ceba i pebrot

Categoria:
Origen: Espanya > PaĂŻs Basc
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Quatre lloms de bacallĂ , dessalats. ( un per comensal).
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Tres alls laminats
  • Tres bitxos ( caienes)
  • VĂ­ blanc
  • Tres cebes tallades a juliana
  • Tres pebrots verds, tallats a juliana

4 racions

ElaboraciĂł

Primer de tot, enfarinem el bacallĂ , el fregim amb oli d'oliva, i el reservem.
A part, en una paella, fregim les cebes i els pebrots, amb oli d'oliva.
Quan tot plegat ĂŠs ben fregit, afegim : els bitxos, i un raig de vĂ­ blanc, i deixem coure cinc minuts mĂŠs. Seguidament, incorporem el bacallĂ , ho deixem coure tot plegat una estona mĂŠs, i ja ho tindrem llest per servir-ho a taula.

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: BacallĂ  amb ceba i pebrot

Enllaça aquesta recepta:

1165 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!