Llenties amb verdures
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 Pot de llenties cuites.
- 3 Patates
- 2 Pastanagues
- 1 Ceba.
- 2 Alls
- Julivert.
- 1 Brick de tomàquet fregit.
- 1 Troç de sobrassada (millor de matances).
- Sal i oli.
- Pebre vermell (coent i normal).
3 racions
Elaboració
Tallem les patates i les pastanagues a trossos no molt grossos, els posem en una olla i els cobrim d'aigua i tirem sal. I ho posem a bullir, fins que estigui cuita la verdura. Trossegem la ceba i els alls, i quan està cuit, hi afegim la salsa de tomàquet i fem un sofregit, afegint el julivert, i el pebre vermell (una mica de cada).
Mentrestant, passem per aigua les llenties del pot i les deixem escòrrer bè. Afegim les llenties a la paella amb el sofregit, i afegim la sobrassada tallada a trossets. Deixem coure uns 5 minuts. Tirem el sofregit dins l'olla amb la verdura (amb aigua de bullir-la inclosa), i ho barregem bé, deixant coure 5 minuts més. I a menjar!
30min
Notes
S'hi pot afegir uns trossets de xoriço per donar més gust, és opcional. I per vegans, sense sobrassada.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
825 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.