Truita de bacallà de sidreria

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: País Vasc
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 Gr. De bacallà desalat esmicolat.
  • 4 Ous.
  • 1 Pebrot verd italià mitjà.
  • 1 Ceba de Figueres mitjana.
  • 2 Alls.
  • Julivert.
  • Pebre, sal i oli d'oliva verge.
  • Bitxo (optatiu).

4 racions

Elaboració

Tallem en juliana la ceba i la posem a coure 4-5 m. en una paella.
Afegim el pebrot tallat a trossos i els alls laminats, salpebrem, i coem 10 m més.
Afegim el bacallà i el julivert, ho remanem bé, i deixem coure uns 4-5 minuts.
En un bol batem els ous i barregem amb el que hem preparat.
En una paella amb un raig d'oli, ho deixem coure uns 3 m, i amb un plat gros o un tombatruites, li donem la volta, i ho deixem coure 3 m.
La truita ha de quedat cuita, però alhora, per dins una mica sucosa.

30min

Notes

Lo típic, és un bon Txacolí, o sidra vascos. I com acompanyanent per un Txuletón amb uns pintxos, és el típic menú de sidreria.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1640 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan, si vas a les meves receptes, veuràs la recepta de la truita a la Basca, que crec que també et pot agradar.¨
Rep una salutació. Quim.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: