Crema de carabassa amb toc oriental

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1 Kg. i 300 gr de carabassa tallada.
  • 2 Porros grossos.
  • 1 Terrina de formatge Philadelphia (o similar).
  • 1 litre de brou de verdures.
  • 1 litre de brou de pollastre.
  • Sal i pebre.
  • Oli d'oliva.
  • Curri.
  • Cúrcuma.
  • Gingebre.
  • Fulles de coriandre.

7 racions

Elaboració

Tallem els porros i la carabassa en talls petits.
Sofregim en una olla gran els porros, fins que es comencin a daurar, amb un raig d'oli.
Afegim els trossos de carabassa, i els barregem amb el sofregit de porro, i afegim dos gots d'aigua.
Tapem l'olla i deixem coure més o menys 20-25 minuts. Anem remenant de tant en tant.
Quan veiem que la carabassa ja comença a estar cuita, hi afegim els brou de verdures i de pollastre.
Deixem bullir uns 5 minuts més.
Parem el foc, i amb el turmix, ho triturem dins la mateix olla, i salpebrem una mica.
Un cop triturat, hi afegim la terrina de formatge (pot ser normal o light), dues cullerades de cafè de cúrcuma en pols, una altre de curri suau, i una de gingebre (també es pot substituir el gingebre en pols per un tros d'arrel de gingebre, la qual trituraríem al final de la cocció).
Barregem bé amb un toc de turmix.
I ja està a punt de servir afegint una mica de coriandre picat sobre la crema (opcional).
Amb aquestes mesures han sortit 7 tapers com els de la imatge, que son de ració. Es poden congelar.
És bo tant fred com calent.

35min

Notes

M'agrada molt, quan descongelo un tàper de crema, i comença a bullir, tirar-hi dos ous, i deixar que es coguin una mica amb la mateixa crema.
Si ús agrada més espesa, posar menys brou. Una opció també és fer-la sense la cúrcuma, curri i gingebre, i afegir-ho a gust, a cada ració, així pots donar cada vegada un gust diferent segons el dia.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2806 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: