Pomes al forn amb toc de canyella
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Conserves
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 2 Pomes Golden grosses.
- Canyella en pols.
- Vi moscatell o ranci segons gustos
- Sucre
- Una pela de llimona i una de taronja.
2 racions
Utensilis
Estri especial per llevar el cor de les pomes.
Elaboració
Rentem les pomes, i les hi traiem el cor (aconsello un estri llevacors que hi ha al mercat, que fa l'operació molt senzilla i queden perfectes).
Les col·loquem dins d'una safata de forn.
Fiquem dins de cadascuna un tros petit de les peles de llimona i taronja.
Afegim amb una cullera el sucre omplint la meitat del forat, deixant espai per posar-hi la canyella, la qual afegim tot seguit.
Amb compte afegim el vi amb cura mirant que quedi ple.
Escampem pel voltant de les pomes un bon raig de vi amb un polsim de sucre i amb la resta de les peles de llimona i taronja.
Les posem al forn preescalfat a 170 graus, entre 40 i 45 minuts.
Es poden menjar, calentes, tèbies o fredes.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8776 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.