Amanida d'espaguetis de carabassó amb vinagreta de fruits secs
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 carabassons mitjanets
- 1 pastanaga
- Tomàquets xerri
- Formatge parmesà laminat
Per la vinagreta:
- Oli
- Sal
- Pebre negre molt
- Vinagre tipus Mòdena
- Menta o alfàbrega (al gust)
- Un grapat de fruits secs variats (nous, avellanes, pinyons, etc.)
6 racions
Utensilis
Tallador d'espagetis de verdures
Elaboració
Per la vinagreta:
Picar els fruits secs i esmicolar l'alfàbrega o la menta.
En un bol petit posar tres parts d'oli i una part de vinagre, afegir-hi l'alfàbrega, els fruits secs, la sal i un polsim de pebre negre molt. Barregem bé i reservem.
Per l'amanida:
En un bol gran posem els espaguetis de carabassó, els tomàquets xerri tallats pel mig i la pastanaga a daus o ratllada.
Just abans de servir, barregem la vinagreta amb l'amanida i posem uns encenalls de formatge parmesà per sobre
30min
Notes
Si no disposeu de l'estri per fer els espaguetis, sempre podeu fer làmines fines amb el pelador de patates. El resultat serà bo igualment.
Per fer-la apta per a persones amb celiaquia, només cal vigilar que el vinagre no porti gluten.
Etiquetes: Amanida Carabassó Espageti Fruits secs Sense lactosa Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3457 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.