Tàrtar de salmó

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 g de salmó fresc
  • 2 ous durs
  • 1 alvocat
  • 25 g de tàperes
  • mitja llimona

Per l'amanit:

  • 4 o 5 cullerades d'oli
  • 1 culleradeta de postres de salsa de soja
  • 1 culleradeta de postres de mostassa a l'antiga
  • 1 culleradeta i mitja de postres de salsa Worcestershire (Perrins)
  • Mitja culleradeta de cafè de salsa Tabasco
  • Pebre negre molt
  • Polsim de sal

6 racions

Utensilis

Cèrcol

Elaboració

Renteu i eixugueu el salmó, retireu-ne la pell i vigileu que no tingui cap espina.
Picar amb ganivet (no ho feu amb cap màquina) el salmó, els ous, les tàperes i l'alvocat. Ho barregeu tot. Reserveu a la nevera fins abans d'emplatar.
Per l'amanit, en un bol, hi poseu els ingredients amb les mides que us he posat, l'oli, la salsa de soja, la mostassa, la salsa Worcestershire (Perrins), el Tabasco (segons us agradi el picant), la llimona, el polsim de pebre negre molt i el polsim de sal. Ho emulsionarem bé. Ho reserveu.
Abans de menjar, barregeu l'amanit amb els salmó i resta d'ingredients que tenim picats. Ho emplateu amb un cèrcol.
Es pot servir amb una mica poma, canonges, ruca, etc. Que no faltin les torradetes.

30min

Notes

Aquesta recepta també la podeu fer amb tonyina fresca.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2246 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: