Mojito

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Cuba
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un manat de menta fresca
  • 4 cullerades soperes (cs) de sucre morè
  • 3 llimes
  • Rom
  • 1 quilo de gel picat o "pilé"
  • Aigua de Vichy Catalan

2 racions

Utensilis

Ma de morter
Espremedor manual de llimes opcional (foto)
Gots grans, tipus sidra (500 cc) C
Canyetes

Elaboració

Aquesta beguda, la prepararem en gots individuals.
Agafarem un got de mida gran, tipus sidra, que són d'uns 500 cc. Al fons del got hi posarem una cullerada de sucre morè i 3 o 4 branquetes de menta, només les fulles. Amb la ma de morter trencarem les fulles de la menta per extreure'n tots els aromes. Afegirem el suc de mitja llima i ho remenarem tot plegat. Aquí tenim la base del nostre còctel.
Afegirem gel picat fins a omplir el got i posarem el rom per sobre el gel, en la mesura que ens agradi. Acabarem d'omplir el got amb l'aigua de Vichy. Barregem els ingredients amb una cullera llarga, amb cura. Se serveix amb canyeta.
Podem decorar amb una rodella de llima i alguna fulla de menta.

Notes

Com més bo sigui el rom, millor us quedarà el mojito


Recepta de cuina de Mojito
per Montserrat Canals Colet
Recepta de cuina de Mojito
per Montserrat Canals Colet

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

89 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: