Mojito

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Cuba
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un manat de menta fresca
  • 4 cullerades soperes (cs) de sucre morè
  • 3 llimes
  • Rom
  • 1 quilo de gel picat o "pilé"
  • Aigua de Vichy Catalan

2 racions

Utensilis

Ma de morter
Espremedor manual de llimes opcional (foto)
Gots grans, tipus sidra (500 cc) C
Canyetes

Elaboració

Aquesta beguda, la prepararem en gots individuals.
Agafarem un got de mida gran, tipus sidra, que són d'uns 500 cc. Al fons del got hi posarem una cullerada de sucre morè i 3 o 4 branquetes de menta, només les fulles. Amb la ma de morter trencarem les fulles de la menta per extreure'n tots els aromes. Afegirem el suc de mitja llima i ho remenarem tot plegat. Aquí tenim la base del nostre còctel.
Afegirem gel picat fins a omplir el got i posarem el rom per sobre el gel, en la mesura que ens agradi. Acabarem d'omplir el got amb l'aigua de Vichy. Barregem els ingredients amb una cullera llarga, amb cura. Se serveix amb canyeta.
Podem decorar amb una rodella de llima i alguna fulla de menta.

Notes

Com més bo sigui el rom, millor us quedarà el mojito


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1880 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: