Tortell de salmó i formatge
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 full quadrat de pasta de full.
- 1 Sobre de salmó fumat de 100-125 g.
- 1 Tarrina de formatge d'untar.
- 1 Ou.
2 racions
Elaboració
Estenem la fulla de pasta de full i l'estirem una mica, sobre el paper d'enfornar.
Untem de formatge tota la pasta.
Repartim a trossos el salmó fumat per sobre el formatge..
Fem un cilindre, cargolant amb ajuda del paper d'enfornar.
Amb un gavinet que talli bé, tallem el cilindre per la meitat.
Fem una trena amb els dos trossos.
I ajuntem les dues puntes, fent una rodona.
Pintarem de rovell d'ou amb un pinzell de cuina el tortell.
Precalentem el forn a 190 graus, i posem a posició _ durant uns 15 minuts, i posteriorment uns 10-15 m a posició =, depenent del forn.
Comprobar que estigui cuit de dins i torrat de fora.Deixar refredar una estona.
45min
Notes
La tarrina pot ser de formatge a les fines herbes, blau, camenbert. També es pot escampar xocolata d'untar i festucs picats, i fer la mateixa operació per fer la versió dolça.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2568 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.