Tortell de salmó i formatge

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 full quadrat de pasta de full.
  • 1 Sobre de salmó fumat de 100-125 g.
  • 1 Tarrina de formatge d'untar.
  • 1 Ou.

2 racions

Elaboració

Estenem la fulla de pasta de full i l'estirem una mica, sobre el paper d'enfornar.
Untem de formatge tota la pasta.
Repartim a trossos el salmó fumat per sobre el formatge..
Fem un cilindre, cargolant amb ajuda del paper d'enfornar.
Amb un gavinet que talli bé, tallem el cilindre per la meitat.
Fem una trena amb els dos trossos.
I ajuntem les dues puntes, fent una rodona.
Pintarem de rovell d'ou amb un pinzell de cuina el tortell.
Precalentem el forn a 190 graus, i posem a posició _ durant uns 15 minuts, i posteriorment uns 10-15 m a posició =, depenent del forn.
Comprobar que estigui cuit de dins i torrat de fora.Deixar refredar una estona.

45min

Notes

La tarrina pot ser de formatge a les fines herbes, blau, camenbert. També es pot escampar xocolata d'untar i festucs picats, i fer la mateixa operació per fer la versió dolça.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3230 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: