Tomàquets farcits amb peixos i marisc

Ingredients

  • 12 tomàquets mitjans
  • 1/4 kg de rap
  • 1/4 de kg de lluç
  • 1/2 kg de gambes
  • 2 cullerades de ceba (picada menuda)
  • 1/2 cullerada de julivert picat
  • 2 ous picats
  • Oli
  • Vinagre
  • Sal

Elaboració

Els tomàquets deuen ser de la mateixa mida i no molt madurs.
Amb un ganivet se'ls talla una tapa de la part de dalt i amb una cullereta es buiden de llavors i part de la carn se'ls posa una mica de sal i es col·loquen cap per avall perquè s'escorrin.
Es couen els peixos en aigua freda i amb sal durant vint minuts, i per separat: les gambes en aigua bullint amb sal durant deu minuts.
Ja cuits es deixen refredar i es fan a trossets i les gambes es despullen de les closques i la meitat es piquen i es barregen amb els peixos: la resta es reserven senceres.
Amb la ceba, oli, vinagre, julivert, un ou cuit i sal es prepara una salsa vinagreta i al punt es barreja amb els peixos. Amb aquest preparat omplim els tomàquets.
S'esquitxa el farcit amb l'altre ou cuit.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1501 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!