Tomàquets farcits amb peixos i marisc
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 12 tomàquets mitjans
- 1/4 kg de rap
- 1/4 de kg de lluç
- 1/2 kg de gambes
- 2 cullerades de ceba (picada menuda)
- 1/2 cullerada de julivert picat
- 2 ous picats
- Oli
- Vinagre
- Sal
Elaboració
Els tomàquets deuen ser de la mateixa mida i no molt madurs.
Amb un ganivet se'ls talla una tapa de la part de dalt i amb una cullereta es buiden de llavors i part de la carn se'ls posa una mica de sal i es col·loquen cap per avall perquè s'escorrin.
Es couen els peixos en aigua freda i amb sal durant vint minuts, i per separat: les gambes en aigua bullint amb sal durant deu minuts.
Ja cuits es deixen refredar i es fan a trossets i les gambes es despullen de les closques i la meitat es piquen i es barregen amb els peixos: la resta es reserven senceres.
Amb la ceba, oli, vinagre, julivert, un ou cuit i sal es prepara una salsa vinagreta i al punt es barreja amb els peixos. Amb aquest preparat omplim els tomàquets.
S'esquitxa el farcit amb l'altre ou cuit.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3244 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.