Amanida de llenties

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1/2 Kg de llenties cuites.
  • 1 Tomàquet d'amanir gros.
  • 1 ceba petita.
  • 1 Pebrot verd italià petit.
  • 12 olives rellenes.
  • 12 olives negres aragoneses.
  • 3 Cogombres petits en vinagre.
  • 3 ous durs.
  • Vinagre de mango o de poma.
  • Oli d'oliva verge.
  • Sal.
  • 4 fulles d'alfabreguera.

3 racions

Utensilis

Motllo rodó per emplatar

Elaboració

Si les llenties son de pot, cal en primer lloc passar-les per aigua, per treure la capa llefiscossa que porten, i s'han d'escòrrer bé.
Tallem el tomàquet a daus petits.
Tallem el pebrot verd i la ceba a trossos petits.
Tallem les olives rellenes per la meitat.
Tallem els cogombrets a trossets.
Barregem tots els ingredients, afegint les olives negres.
Salem, sense passar-nos de sal, i afegim un raig de vinagre (aconsello el de mango), i d'oli.
Tornem a barrejar bé.
Ho deixem a la nevera tapat amb film, unes hores.
Quan s'hagi de menjar emplatem utilitzant un motllo rodó, tallem els ous durs en 4 trossos, i els afegim al plat.
Decorem amb les fulles d'alfabreguera.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4613 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
Bona tarde: En veure aquesta presentació, tan maca de la recepta, ja donen ganes de ferla
Felicitats

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: