Amanida de llenties
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Amanida
Estació: estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1/2 Kg de llenties cuites.
- 1 Tomàquet d'amanir gros.
- 1 ceba petita.
- 1 Pebrot verd italià petit.
- 12 olives rellenes.
- 12 olives negres aragoneses.
- 3 Cogombres petits en vinagre.
- 3 ous durs.
- Vinagre de mango o de poma.
- Oli d'oliva verge.
- Sal.
- 4 fulles d'alfabreguera.
3 racions
Utensilis
Motllo rodó per emplatar
Elaboració
Si les llenties son de pot, cal en primer lloc passar-les per aigua, per treure la capa llefiscossa que porten, i s'han d'escòrrer bé.
Tallem el tomàquet a daus petits.
Tallem el pebrot verd i la ceba a trossos petits.
Tallem les olives rellenes per la meitat.
Tallem els cogombrets a trossets.
Barregem tots els ingredients, afegint les olives negres.
Salem, sense passar-nos de sal, i afegim un raig de vinagre (aconsello el de mango), i d'oli.
Tornem a barrejar bé.
Ho deixem a la nevera tapat amb film, unes hores.
Quan s'hagi de menjar emplatem utilitzant un motllo rodó, tallem els ous durs en 4 trossos, i els afegim al plat.
Decorem amb les fulles d'alfabreguera.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5193 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.