Truita d'ortigues

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Manat d'ortigues
  • 2 ous frescos
  • sal i oli d'oliva

1 racions

Elaboració

En primer lloc el que farem és escollir les fulles fresques de les ortigues anant en compte que no ens piquin les mans. Per això emprarem uns guants o paper de diari. Procedirem a desortigar-les posant un bol amb aigua al foc i quan comenci a bullir, posarem les fulles de les ortigues a escaldar-les. Amb un minut ja en tenen prou per a llevar-lis la picantor. Les escorrerem per a treure-lis l'aigua.
Posarem una paella al foc amb un rajolí d'oli i les sofregirem just perquè perdin l'aigua. Les reservarem. Deixeterem els dos ous amb una mica de sal i afegirem les fulles d'ortiga fregides. Procedirem a fer la truita.
Ja tenim un menjar saludable. Bon profit.

20min


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5222 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: