Remenat d'alls tendres i llagostins

Ingredients

  • Sal
  • Oli d'oliva verge extra
  • Julivert picat
  • 2 Manat d'alls tendres
  • 8 Ous
  • 400 gr. grams de cuetes de llagostins pelats

4 racions

Elaboració

Fregir els alls tendres tallats en trossos amb l'oli d'oliva. Quan estiguin ben confitadets, afegim les cues dels llagostins.
En un bol, batem els ous amb una mica de julivert i sal (poquet, ja que no hem de fer una truita i per fer el remenat es aconsellable batre'ls molt poc)
Quan els llagostins estiguin ofegats però sucosos, traiem part de l'oli i afegim els ous remenant fins que qualli.
Servim el plat al nostre gust.
També ho podem acompanyar amb unes llesquetes primetes de pa o de pa de motlle torrat o unes torradetes "Melba".


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4181 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: