Creps

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: França
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 275 g de farina
  • 3 ous
  • 300ml de llet
  • 1 cullerada d'oli
  • Sal
  • Mantega
  • Condiment: (xocolata, tonyina, sucre, ...)

4 racions

Elaboració

En un bol es posa la farina, la sal, els ous i es barreja amb una batedora el millor possible perquè no quedin grumolls, i se li va afegint la llet molt a poc a poc i una cullerada d'oli fins que quedi una massa líquida. Es deixa reposa 2 hores. Si la massa està molt espesa es pot afegir aigua. En una planxa o una paella anti-adherent. S'unta amb mantega, i es tira un cullerot de massa i ràpidament s'estén per obtenir una massa mol fina i esfèrica. Quan estigui daurada, s'hi afegeix el contingut de l'interior, es plega i es serveix ràpidament per no perdre l'escalfor.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

833 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!