Bandes de pasta de full amb samfaina i sardines arrebossades

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pasta de full
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Tres ous batuts
  • Julivert picolat
  • Dos alls ratllats
  • Farina
  • Sis sardines de mida mitjana fetes a filets
  • La meva samfaina (la trobareu a les meves receptes)

4 racions

Utensilis

Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta
Una safata pel forn amb paper sulfuritzat
Un bol de vidre mitjà
Una paella gran
Una safata plana amb paper de cuina
Una safata rectangular de cartró amb blonda

Elaboració

Primerament netegem les sardines, les filetegem i les reservem.
Apart, espolsem farina en el marbre de la cuina, i amb l'ajud del corró, estirem la pasta de full.
Amb l'ajud de l'altre corró, la punxem. Tot seguit, amb l'ajud d'un ganivet filetejador, tallem rectangles de pasta de 15x8 centimetres(vuit bandes) Les fiquem en la safata amb paper sulfuritzat i les coem en el forn a 180º, fins que són cuites.
Mentre es cou la pasta de full, fem la samfaina com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem calenta damunt la planxa.
A continuació, agafem els filets de sardina, els salem, els passem per farina, i els suquem en el bol on tenim :els ous batuts amb els alls ratllats i el julivert picolat tot remenat.
Un cop sucats amb aquesta barreja, els fregim amb oli d'oliva, i un cop fregits els posem en una safata amb paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
En el moment de muntar el plat, agafem les bandes, els hi escampem la samfaina pel damunt, i tot seguit, posem tres filets de sardina a sobre de cada banda, i les fiquem a la safata de cartró amb blonda, i ja les tenim llestes per treure a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1501 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: