Rajada amb samfaina i bledes
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 8 talls d'aletes de rajada pelada
- 1 ceba grossa
- 1 Pebrot vermell gros
- 4 o 6 fulles de bleda segons la mida
- 8 tomàquets madurs de penjar
- Farina
- Oli i sal
Elaboració
							Saleu les aletes de rajada i les passeu per farina. Poseu una paella amb oli d'oliva al foc i quan l'oli estigui calent, fregiu la rajada fins que quedi dorada. Reserveu-la mentres prepareu la samfaina.
Talleu la ceba i els pebrots a daus no molt grossos. Talleu les fulles de bleda a juliana. Ralleu els tomàquets madurs. 
Per a fer la samfaina utilitzareu la matreixa paella que heu fregit la rajada però li treureu l'oli deixant-ne només una colledara sopera. Quan l'oli estigui calent posareu a fregir la ceba i el pebrot. Quan veieu que la ceba es torna transparent (no deixeu que es dori) li poseu les bledes i remaneu. Deixareu que vagin treient l'aigua remanant de tant en tant. Quan veieu que ja s'han begut l'aigua li afagireu el tomàquet rallat, li posareu un polsim de sal i deixereu que es vagi fent a foc lent. Quan veieu que la samfaina ja està al seu punt (no ha de quedar seca) li afagireu els talls de rajada que teníeu reservats i deixereu que es faci tot junt un cinc minuts.
														
 1h
 1h 
Notes
Tant es pot menjar calent com fred.
 Etiquetes: 
						Rajada
 
						Etiquetes: 
						Rajada  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2954 visites.
 2954 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Altres
 Altres Estofat
 Estofat Ous i làctics
 Ous i làctics 
  Carns
 Carns
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram