Bacallà amb samfaina, i mongetes del ganxet
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre lloms de bacallà, de 250 grams, aproximadament (dessalat)
- Una albergínia grossa
- Un carbassó gros
- Un pebrot verd
- Un pebrot vermell
- Una ceba grossa
- Quatre alls pelats, laminats
- Sal
- Oli d'oliva
- Vi negre
- Farina
- 300 grams de mongetes del ganxet, cuites
- Sofregit de tomàquet
4 racions
Elaboració
En una paella amb oli d'oliva, fregim el bacallà passat per farina. Un cop fregit, el posem damunt un paper de cuina, i el reservem.
Agafem: l'albergínia, el carbassó, els pebrots i la ceba, i els tallem a juliana.
Tot seguit, ho fregim amb oli d'oliva, en una cassola de terrissa.
Quan tot plegat és mig cuit, afegim: els alls laminats, i tres cullerots de sofregit de tomàquet.
Quan ja és cuit, corregim de sal, posem un raig de vi negre, afegim les mongetes i el bacallà, i ho deixem coure deu minuts més, i ja ho tenim llest, per servir a taula.
40min
Etiquetes:
La meva cuina del bacallà
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3340 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.