Bacallà amb samfaina, i mongetes del ganxet

Ingredients

  • Quatre lloms de bacallà, de 250 grams, aproximadament (dessalat)
  • Una albergínia grossa
  • Un carbassó gros
  • Un pebrot verd
  • Un pebrot vermell
  • Una ceba grossa
  • Quatre alls pelats, laminats
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Vi negre
  • Farina
  • 300 grams de mongetes del ganxet, cuites
  • Sofregit de tomàquet [Veure recepta]

4 racions

Elaboració

En una paella amb oli d'oliva, fregim el bacallà passat per farina. Un cop fregit, el posem damunt un paper de cuina, i el reservem.
Agafem: l'albergínia, el carbassó, els pebrots i la ceba, i els tallem a juliana.
Tot seguit, ho fregim amb oli d'oliva, en una cassola de terrissa.
Quan tot plegat és mig cuit, afegim: els alls laminats, i tres cullerots de sofregit de tomàquet.
Quan ja és cuit, corregim de sal, posem un raig de vi negre, afegim les mongetes i el bacallà, i ho deixem coure deu minuts més, i ja ho tenim llest, per servir a taula.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3340 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: