Arròs amb xocolata

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 grams de xocolata fondant
  • 100 grams d'arròs
  • 100 grams de sucre
  • 70 grams de mantega
  • 500 ml de llet
  • 200 ml de nata
  • 1 cullerada de sucre vainillat
  • 2 cullerades de conyac o brandi

4 racions

Elaboració

Coure l'arròs durant 1 / 4 d'hora aproximadament o fins que estigui llest.
Escórrer i reservar.
En un cassó s'escalfa la llet i el sucre a foc lent, s'agrega la xocolata i la mantega. Remoure tots els ingredients fins que estiguin totalment barrejats.
En aquest punt s'afegeix l'arròs a la crema de xocolata i es deixa bullir tot, tapat ia foc lent 1 / 2 hora més, remenant fins que s'espesseixi.
S'incorporen les cullerades de sucre vainillat i el conyac o brandi.
Deixar refredar.
Es munta la nata i s'agrega l'arròs amb xocolata.
Repartir en els plats o copes on s'hagi de servir i introduir a la nevera un parell d'hores.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

790 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Joan Corminas diu:
Hola Dolca : Una altra recepta de xocolata per provar. Una abraçada
Joan Corminas diu:
Dolça avui he fet aquestes postres i li he posat 1 decilitre menys de llet, ha quedat millor, és a dir 500 ml. en comptes de 600, ja he rectificat la recepta. Un altre abraçada Joan.c

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: