Gules a la basca

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya → Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Una capsa de gules congelades
  • Dos alls laminats
  • Un bitxo
  • Oli d'oliva
  • Sal

1 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa de mida mitjana
Una espĂ tula de fusta
Una tapa per la cassola
Un plat de fusta

ElaboraciĂł

Primerament, deixem descongelar les gules a la nevera d'un dia per altre.
En el moment de fer-les. fiquem un raig d'oli d'oliva a la cassola, juntament amb els alls laminats i el bitxo.
Quan els alls comencen a estar daurats, afegim les gules amb un polsim de sal, amb l'ajud de l'espĂ tula de fusta donem unes voltes durant uns dos minuts, tapem la cassola amb la tapa, i ja ho podem treure a taula amb la cassola tapada i un plat de fusta a sota, per no cremar-nos.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Gules a la basca

Enllaça aquesta recepta:

643 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!