Amanida tèbia de favetes amb gírgoles i gules
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						Tipus de plat: Amanida
						
						
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 600 grams de faves tipus "babi" congelades
- 600 grams de gírgoles fresques
- Dos sobres de gules de 300 grams cadascun
- Aigua
- Julivert
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Dos bitxos petits
- Mostassa a l'antiga
- Vinagre de poma
- Llimona
- Dos alls laminats
 5 racions
 5 racions
Utensilis
Una paella gran
Una paella mitjana
Un cassó gran
Una safata rectangular de porcellana
Un bol de vidre
Un batedor de varetes
Una espàtula defusta
Elaboració
							Primerament en un bol de vidre posarem: un raig de suc de llimona, un polsim de sal, un raig de vinagre de poma,una cullerada de mostassa a l'antiga, hi afegim oli d'oliva al raig, tot remenant amb el batedor de varetes fins a tenir una vinagreta fina i homogènia, i la reservem.
Seguidament, en un cassó amb: aigua, sal i un ram de julivert, coem les faves petites, fins que estan cuites al "dente", les escorrem i les reservem.
A part, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, fregim els alls laminats juntament amb dos bitxos petits, i quan els alls ja són daurats, hi afegim les gules amb un polsim de sal, les remenem amb l'espàtula de fusta,durant uns tres minuts, i les reservem.
Tot seguit, netegem les gírgoles, les tallem en juliana, i les saltem en una paella amb un raig d'oli d'oliva salpebrades, fins que estiguin cuites, i les reservem.
A continuació, repartim les faves en una safata de porcellana gran, les amanim amb la vinagreta, al damunt repartim les gírgoles i les gules, i ja la podrem servir a taula.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						Cuina de tardor-hivern  La cuina de les amanides tèbies
 
						Etiquetes: 
						Cuina de tardor-hivern  La cuina de les amanides tèbies  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2165 visites.
 2165 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració Carles Serrano
 Carles Serrano![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Amanida
 Amanida 
  
  
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram