Ous remenats amb gules i gambes
												Categoria: 
						
						 Ous i làctics
 
						Ous i làctics
						
						
						
						Tipus de plat: Remenat
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Sis gambes fresques de mida mitjana
- Una capsa de gules congelades
- Tres alls laminats
- Quatre ous batuts
- Sal
- Oli d'oliva
- Dues llesques de pa de motlle
 2 racions
 2 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa mitjana
Una espàtula de fusta
Dos plats plans
Una paella mitjana
Una safata plana amb un paper de cuina
Elaboració
							Primerament, tallem en dos triangles les llesques de pa de motlle, les fregim en una paella amb oli d'oliva, i un cop daurades, les reservem en una safata amb un paper de cuina.
Seguidament, pelem les gambes, les tallem en dues meitats, i les fregim en la cassola de terrissa juntament amb els alls laminats, uns tres minuts, i tot seguit afegim les gules amb un polsim de sal, les remenem amb l'espàtula de fusta, i hi afegim els ous batuts, ho remenem fins que tot plegat estigui quallat al nostre gust, i ja ho podrem servir en els dos plats, amb dos triangles de pa fregit en cada plat, i ja ho podrem treure a taula.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						La cuina dels ous
 
						Etiquetes: 
						La cuina dels ous  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2105 visites.
 2105 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Carns
 Carns Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Altres
 Altres 
  
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram