Curri de verdures d'estiu amb ciurons
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						Recepta per wok
						
						
						Estació:  estiu
 estiu 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- 400gr de ciurons
- 300gr d'arròs basmati
- 1 ceba blanca
- 4 alls
- 1/2 carabassó
- 1 albergínia
- 1 pebre verd
- 5 tomàtigues de pera
- una dotzena de mongetes verdes
- 1 poma
- 3 xilis de jalapa
- 400ml de llet de coco
- 5 cullerades de salsa de soja
- 2 cullerades de pasta de curri
- 50gr d'arrel de gingebre
- cilantre
- oli d'oliva
- unes gotes d'oli de sèsam
- 1 llima
 6 racions
 6 racions
Elaboració
							Començam pelant i picant els alls i el gingebre i ho posam a daurar una mica dins el wok amb un poc d'oli d'oliva. Afegim la ceba tallada en juliana i quan comenci a tornar transparent afegim les mongetes verdes tallades en trossos d'uns 3 o 4cm.
Passats 4 o 5 minuts podem afegir el carabassó i l'albergínia tallats en daus i els 3 xilis de jalapa sense les llavors i cada un tallat en 4 parts de forma longitudinal. Uns 5 minuts després, podem afegir el pebre verd i les tomàtigues tallats a daus. Li donam una volta a tot dins el wok perquè es mescli bé i ja podem afegir la salsa de soja. Jo hi he posat 5 cullerades de salsa de soja i no hi he afegit gens de sal.
Quan hem mesclat bé la salsa de soja amb totes les verdures podem afegir les 2 cullerades de pasta de curri i la llet de coco. Tot seguit pelam una poma, la ratllam i l'afegim al nostre plat. Ara ha arribat el moment d'afegir els ciurons, que els haurem bullit abans o ja els podem comprar bullits, com he fet jo. Ho tenim tot junt 10 minuts i podem baixar una mica el foc, ja que fins ara he cuinat a foc molt fort. Durant aquests 10 darrers minuts ho podem tapar.
Podem aturar el foc i és l'hora d'afegir 4 o 5 gotes d'oli de sèsam i un poc de cilantre fresc picat.
Esper que us agradi.
														
 50min
  50min 
Notes
Jo ho he servit amb una mica d'arròs basmati. D'aquesta manera ens pot servir com a plat únic i és ben complet. Podem sucar-hi un poc de llima i mesclar-ho tot i li donarem una frescor que vos sorprendrà.
 Etiquetes: 
						Curri  Estiu  Llegum  Verdura  Wok
 
						Etiquetes: 
						Curri  Estiu  Llegum  Verdura  Wok  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3908 visites.
 3908 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Altres
 Altres Carns
 Carns 
  Sopes i cremes
 Sopes i cremes Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes
 Postres i dolços
 Postres i dolços
 Entrepà
 Entrepà




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram