Ous remenats, amb bacallà, i rossinyols
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams de Rossinyols
- 200 grams, de bacallà esqueixat,( dessalat)
- Quatre ous batuts
- Julivert picolat
- Dues llesques de pa de motlle, tallades en triangle, i fregides
- Oli d'oliva
2 racions
Elaboració
Primer de tot, netegem els bolets, i els posem a fregir en una paella, amb oli d'oliva.
Quan són mig cuits, afegim el bacallà, i l'hi donem unes voltes, per afegir tot seguit, els ous batuts, i remenar-ho tot ben remenat. Un cop fet el remenat, posem la quantitat per una persona en un plat, i ho espolsem amb el julivert, ben picolat.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim quatre triangles de pa de motlle, i seguidament, en posem dos en cada plat, en el moment de servir-ho a taula, i !! bon profit!!
30min
Notes
El Rossinyol, és un bolet, que el podem trobar a l'època, Estiu-Tardor.
Fora d'aquesta època, el podem trobar tot l'any, a la parada que en Llorenç Petràs, te en el mercat Barceloní de La Boqueria, hon podem trobar tot tipus de bolet, ja sigui fresc, o sec.
Etiquetes: La meva cuina del bacallà Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2814 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.