Porrusalda

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → País basc
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Cues de bacallà dessalat
  • Porros ( la part blanca)
  • Patates pelades i cascades ( no tallades)
  • Oli d'oliva
  • Julivert molt picolat

12 racions

Elaboració

En una cassola amb oli d'oliva, fregim els porros tallats a rodelles ben fines. Quan els porros són fregits, afegim les patates cascades ( que no tallades), a quadrets més aviat petits. Seguidament, afegim aigua, i ho deixem bullir fins que les patates són mig cuites. Després, posem les cues de bacallà tallades a quadrets, ho remenem, i quan tot el conjunt ja és cuit, espolsem força julivert ben picolat, i ja ho podrem servir.

30min

Notes

Aquest és un potatge molt típic en el País Basc


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

680 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: