Porrusalda freda

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Païs basc
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis porros ( la part blanca)
  • Sis patates pelades i tallades a trossos menuts
  • 400 grams de baccallà esqueixat i dessalat ( perqué és més econòmic)
  • Oli d'oliva
  • Nata líquida ( per muntar)
  • Porradell ( cebollino ), ben picolat
  • Nou moscada en pols

12 racions

Utensilis

Batedora elèctrica, Colador xinès.

Elaboració

En una cassola amb oli d'oliva, fregim : els porros i les patates. Seguidament, afegim aigua( la quantitat que vulguem), Quan ja ha bullit una estona, afegim el bacallà. Seguidament, passem la batedora elèctrica, i ho passem pel colador xinès amb l'ajud de la mateixa batedora. Un cop colat, afegim un raig de nata líquida, i una mica de nou moscada. Ho corregim de gust i sal, i ho deixem coure cinc minuts més. Ho traiem del foc, i ho posem en un atuell per anar a la nevera fins el moment de servir-ho. En el moment de servir, ho posem en un bol, i ho espolsem amb un xic de porradell ben picolat pel damunt.

30min

Notes

Aquesta Porrusalda freda, és com si fós una Vichisoise, peró amb bacallà.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

623 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!