Porrusalda freda
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Païs basc
Estació: primavera
estiu
tardor
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Sis porros ( la part blanca)
- Sis patates pelades i tallades a trossos menuts
- 400 grams de baccallà esqueixat i dessalat ( perqué és més econòmic)
- Oli d'oliva
- Nata líquida ( per muntar)
- Porradell ( cebollino ), ben picolat
- Nou moscada en pols
12 racions
Utensilis
Batedora elèctrica, Colador xinès.
Elaboració
En una cassola amb oli d'oliva, fregim : els porros i les patates. Seguidament, afegim aigua( la quantitat que vulguem), Quan ja ha bullit una estona, afegim el bacallà. Seguidament, passem la batedora elèctrica, i ho passem pel colador xinès amb l'ajud de la mateixa batedora. Un cop colat, afegim un raig de nata líquida, i una mica de nou moscada. Ho corregim de gust i sal, i ho deixem coure cinc minuts més. Ho traiem del foc, i ho posem en un atuell per anar a la nevera fins el moment de servir-ho. En el moment de servir, ho posem en un bol, i ho espolsem amb un xic de porradell ben picolat pel damunt.
30min
Notes
Aquesta Porrusalda freda, és com si fós una Vichisoise, peró amb bacallà.
Etiquetes:
La meva cuina del bacallà
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
791 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.