Porrusalda freda
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Païs basc
Estació: primavera
estiu
tardor
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Sis porros (la part blanca)
- Sis patates pelades i tallades a trossos menuts
- 400 grams de bacallà esqueixat i dessalat
- Oli d'oliva
- Nata líquida (per muntar)
- Porradell picat
- Nou moscada en pols
12 racions
Utensilis
Batedora elèctrica
Colador xinès gran
Un colador fi de mida gran
Una llengua de goma
Elaboració
En una cassola amb oli d'oliva, fregim : els porros i les patates. Seguidament, afegim aigua(la quantitat que vulguem), Quan ja ha bullit una estona, afegim el bacallà. Seguidament, passem la batedora elèctrica, i ho passem pel colador xinès amb l'ajuda de la mateixa batedora. Un cop colat, ho tornem a passar per un colador fi amb l'ajuda d'una llengua de goma, i hi afegim un raig de nata líquida, i una mica de nou moscada. Ho corregim de gust i sal, i ho deixem coure cinc minuts més. Ho traiem del foc, i ho posem en un atuell per anar a la nevera fins el moment de servir-ho. En el moment de servir, ho servim en escudelles individuals, i ho espolsem amb un xic de porradell ben picat pel damunt.
30min
Notes
Aquesta Porrusalda freda, és com si fós una Vichisoise, peró amb bacallà.
Etiquetes:
La meva cuina del bacallà
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1555 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.