Porrusalda
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Espanya → País Basc
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 porros gruixuts
- 1 / 2 ceba
- 2 pastanaga
- 4 patates
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 1 litre de brou natural o preparat amb un glaçó diluït en la mateixa quantitat d'aigua calenta
- sal
- pebre en gra.
4 racions
Elaboració
Pelar i trossejar en trossos grans les verdures.
En una cassola, sofregir amb l'oli els porros i la ceba durant uns minuts
Afegir després la pastanaga i cuinar a foc lent fins que es dauri la ceba
Abocar el brou i afegir la resta d'ingredients. Portar a ebullició.
Baixar el foc, tapar i deixar cuinar durant 20 minuts. Rectificar de sal
Notes
Guisat casolà de porros, molt típic del País Basc, la zona nord, Bilbao, etc.
Etiquetes: Vegetariana Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1639 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.