Porrusalda
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Espanya → País Basc
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 4 porros gruixuts
- 1 / 2 ceba
- 2 pastanaga
- 4 patates
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 1 litre de brou natural o preparat amb un glaçó diluït en la mateixa quantitat d'aigua calenta
- sal
- pebre en gra.
4 racions
Elaboració
Pelar i trossejar en trossos grans les verdures.
En una cassola, sofregir amb l'oli els porros i la ceba durant uns minuts
Afegir després la pastanaga i cuinar a foc lent fins que es dauri la ceba
Abocar el brou i afegir la resta d'ingredients. Portar a ebullició.
Baixar el foc, tapar i deixar cuinar durant 20 minuts. Rectificar de sal
Notes
Guisat casolà de porros, molt típic del País Basc, la zona nord, Bilbao, etc.
Etiquetes:
Vegetariana
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
511 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c