Porrusalda

Categoria:
Típica de: Espanya → País Basc
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 porros gruixuts
  • 1 / 2 ceba
  • 2 pastanaga
  • 4 patates
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 litre de brou natural o preparat amb un glaçó diluït en la mateixa quantitat d'aigua calenta
  • sal
  • pebre en gra.

4 racions

Elaboració

Pelar i trossejar en trossos grans les verdures.
En una cassola, sofregir amb l'oli els porros i la ceba durant uns minuts
Afegir després la pastanaga i cuinar a foc lent fins que es dauri la ceba
Abocar el brou i afegir la resta d'ingredients. Portar a ebullició.
Baixar el foc, tapar i deixar cuinar durant 20 minuts. Rectificar de sal

Notes

Guisat casolà de porros, molt típic del País Basc, la zona nord, Bilbao, etc.


Recepta de cuina de Porrusalda
per Joan Corminas

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

716 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
ja sóc a casa, a partir d'avui puc posar la foto del plat!!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: