Truita de ceba confitada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 cebes entre mitjanes i grosses
  • 6 ous
  • oli d'oliva extra verge
  • vi ranci
  • mel

3 racions

Elaboració

Talleu les cebes en juliana curta i poseu-les a coure en una paella amb un rajoli d'oli. Al principi se li pot donar un foc mig, però aviat l'haurem de baixar al mínim i deixar que la ceba vagi confitant tapada durant més d'una hora, o hora i mitja. De tant en tant remenarem. Quan s'hagi reduit i estigui ben tova i rossa, li tirarem mitja copeta del vi ranci, farem que s'evapori l'alcohol pujant l'intensitat del foc i acte seguit afegirem un fil de mel (només un fil!); remenarem, rectificarem de sal, i deixarem que cogui dos minuts més tot remenant.
Amb els 6 ous farem tres truites individuals posant com a farciment una tercera part de la ceba caramelitzada a cadascuna d'elles .

Notes

Compteu amb dues cebes de bon tamany per cap doncs al confitar-les reduiran molt.


Recepta de cuina de Truita de ceba confitada

Un fil de mel...
per Alícia Ribot i Sabaté

Recepta de cuina de Truita de ceba confitada

La ceba confitada
per Alícia Ribot i Sabaté

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1530 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!