BacallĂ  al pil-pil

Categoria:
Origen: Espanya > PaĂ­s Basc
EstaciĂł:        
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Quatre lloms de bacallĂ , de uns 300 grams, cadascun (un per comensal)
  • Oli d'oliva
  • Sis alls laminats
  • Quatre bitxos petits
  • Julivert picolat

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa mitjana
Un colador fi
Una safata plana

ElaboraciĂł

En una cassola de terrissa, posem bastanta quantitat d'oli d'oliva, a escalfar.
Quan ĂŠs calent, el posem una mica baix. Seguidament, posem els alls i els bitxos.
Quan veiem que els alls comencen a surar, afegim el bacallĂ  amb la pell al damunt.
Quan veiem que comença a surar la gelatina, retirem els talls de bacallà, i els reservem. Ara, ve, el mÊs important de tot, lligar la salsa del pil-pil.
Normalment, es fa dintre la cassola, amb el bacallà dintre, però per qui no Ês un veritable professional, li pot costar una mica. Es per això, que els professionals de la cuina, no ens compliquem la vida, i ho lliguem amb l'ajud d'un colador fi, de mida mitjana.
Un cop hem tret el bacallà, inclinem una mica la cassola, i batem enèrgicament, l'oli, amb el colador. Veurem que hem tres o quatre sacsejades, ja el tenim lligat.
Seguidament, afegim el bacallĂ , amb la pell a sota, i ho remenem tot plegat, donant unes voltes amb la cassola. Ho espolsem amb el julivert picolat, i ja el podrem servir.

40min

Notes

Per fer aquesta recepta, sobretot, no heu de portar cap tipus de pressa. es un plat que vol molt de mimo, i paciència, i si ho feu així, ja veureu com us quedarà, molt bÊ.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: BacallĂ  al pil-pil

Enllaça aquesta recepta:

1300 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!