Bacallà a la llauna

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Llom de bacallà dessalat,( Un per comensal ) de 200 grams aproximadament
  • Alls pelats i laminats
  • Farina
  • Ví blanc
  • Pebre vermell dolç
  • Pebrot vermell en tires ( de pot)

6 racions

Utensilis

Una llauna per fer el bacallà, al forn.
Una paella gran
Una paella mitjana

Elaboració

Agafem sis lloms de bacallá dessalat, els enfarinem, i els fregim en oli d'oliva. Un cop fregits, els anem posant a la llauna per anar al forn, ( d'aqui be el nom de bacallà a la llauna). Damunt de cada llom, fiquem una tira de pebrot vermell. Seguidament, en una paella amb oli d'oliva, fregim els alls laminats, i quan són rossos, posem una cullerada de pebre vermell dolç, i enseguida un raig de ví blanc, perqué no es cremi el pebre. A continuació, ho aboquem damunt del bacallà i ho posem al forn a 180º, uns cinc minuts, i ja són llestos per servir a taula.

40min

Notes

En el moment de servir el bacallà, podem acompanyar-l'ho de mongetes del ganxat fregides amb oli d'oliva.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1346 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!