Bacallà a la Biscaïna

Categoria:
Típica de: Espanya → Païs Basc
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre lloms de bacallà dessalat, de 200 grams, per comensal.
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Quatre alls pelats, laminats
  • Dues cebes picolades
  • Un pot de tomàquet fregit
  • Un pot de polpa de pebrots xoriçers
  • Ví blanc
  • Un tròs de pernil salat
  • Fumet de peix ( està en les meves receptes )
  • Julivert picolat

4 racions

Elaboració

En una paella amb oli d'oliva, fregim el bacallà, previàment enfarinat, amb la pell cap amunt.Quan és fregit d'una banda, el girem i deixem que s'acabi de fregir, i el reservem.
En una cassola de terrissa, amb oli d'oliva, fregim : els alls i les cebes.
Quan és mig cuit, afegim : el tomàquet fregit, dues cullerades de polpa de pebrots xoriçers, i el tròs de pernil. Quan és mig cuit, afegim : un raig de ví blanc, i una mica de fumet, i deixem que cogui uns deu minuts més.
Seguidament, retirem el pernil, afegim el bacallà, ho deixem coure deu minuts més, ho corregim de sal, ho espolsem amb el julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula, en la mateixa cassola.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2323 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: