Orquestres

Ingredients

  • 500 grams de farnat congelat, (ensalada russa).
  • Una llauna petita de tonyina en oli
  • Una safata de tomàquets xerris
  • Maionesa
  • Tres ous bullits
  • Aigua
  • Sal
  • Un paquet de bastonets en forma d'anella

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una batedora elèctrica

Elaboració

En un cassó amb aigua i sal, posem a bullir el farnat. Quan és cuit, l'escorrem i el posem en un bol. Tot seguit, afegim: dues cullerades de maionesa, i la tonyina en oli.
Ho aixafen tot ben aixafat, i seguidament, amb l'ajuda d'una cullera, anem omplint els bastonets, fins a la meitat.
A part, en un cassó amb aigua i sal, bullim els ous deu minuts, i tot seguit, els pelem i els ratllem.
Al muntar el plat, anem fent un cercle al voltant del plat amb els bastonets, els espolsem amb ou ratllat, i el centre del plat, l'omplim amb els tomàquets xerris, tallats en dues meitats, i ja tenim les orquestres a punt per degustar.

40min

Notes

Aquest plat, el vaig crear fa molts anys, i és ideal per aquesta època de l'any, que ens trobem.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1722 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: