Torrades de pa amb tomàquet, amb anxoves i encenalls de pernil, amb flams de tomàquet
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit flams de tomàquet
- Vuit llesques de pa de pagès de quart (tallades a màquina)
- Vuit filets d'anxova amb oli d'oliva
- 150 grams de pernil salat
- Tres tomacons o tomàquets per sucar
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Una safata plana pel forn
Una safata de porcellana plana
Elaboració
Primerament, agafem vuit llesques de pa de pagès les posem en una placa de forn, i les torrem a 180º, fins que estiguin torrades per les dues cares, i tot seguit les untem amb el tomàquet, les posem damunt la safata de porcellana, i preparem quatre llesques amb encenalls de pernil, i quatre amb dos filets d'anxova cadascuna.
A part, fem els flams de tomàquet com explico a la meva recepta, i un cop ja els hem tingut tres hores a la nevera, els desemmotllem i en posem un a l'extrem de cada llesca, i un cop repartits d'una manera abellidora, ja les podrem servir a taula.
1h
Notes
Aquesta recepta és molt adient per fer-la servir com aperitiu per les festes que s'apropen.
Etiquetes: La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2886 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.