Torrades de pa amb tomàquet, amb anxoves i encenalls de pernil, amb flams de tomàquet

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit flams de tomàquet [Veure recepta]
  • Vuit llesques de pa de pagès de quart (tallades a màquina)
  • Vuit filets d'anxova amb oli d'oliva
  • 150 grams de pernil salat
  • Tres tomacons o tomàquets per sucar
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Una safata plana pel forn
Una safata de porcellana plana

Elaboració

Primerament, agafem vuit llesques de pa de pagès les posem en una placa de forn, i les torrem a 180º, fins que estiguin torrades per les dues cares, i tot seguit les untem amb el tomàquet, les posem damunt la safata de porcellana, i preparem quatre llesques amb encenalls de pernil, i quatre amb dos filets d'anxova cadascuna.
A part, fem els flams de tomàquet com explico a la meva recepta, i un cop ja els hem tingut tres hores a la nevera, els desemmotllem i en posem un a l'extrem de cada llesca, i un cop repartits d'una manera abellidora, ja les podrem servir a taula.

1h

Notes

Aquesta recepta és molt adient per fer-la servir com aperitiu per les festes que s'apropen.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

751 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: