Flams de tomàquet

Ingredients

  • Un litre de suc de tomàquet de bric
  • Tres fulles de gelatina
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva

6 racions

Utensilis

Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Un cassó gran
Sis motlles per fer flams, o gots de mida petita
Un pinzell

Elaboració

Primerament, en un bol amb aigua freda, posem en remull les fulles de gelatina fins que estiguin ben estovades.
A part, agafem els motlles o els gots i amb un pinzell amb oli d'oliva els pintem per dintre i els reservem.
Seguidament, posem el suc en un cassó a foc baix, el corregim de sal i pebre i deixem que s'escalfi sense arribar a bullir, i tot seguit hi afegim les fulles de gelatina ben escorregudes, i anem remenant fins que estiguin ben desfetes.
Per acabar, omplim els motlles o els gots, i els deixem refredar a la nevera unes tres hores, fins que els flams ja estiguin ben quallats, i ja els tindrem llestos per fer servir.

1h

Notes

Aquesta recepta és molt adient com aperitiu, com a guarnició, o com a complement per preparar amanides.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4249 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: