Abadejo a l'estil grec
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya
Estació: estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Tres cebes verdes picades,
- 1 / 4 tassa de julivert fresc picat,
- Tres cullerades d'oli d'oliva,
- Dues cullerades de farina,
- Una culleradeta de pebre vermell dolç,
- Una culleradeta de sal,
- 800 grams de tomàquets en el seu suc,
- 1 / 4 culleradeta d'alfàbrega,
- 1 / 2 culleradeta de sal,
- 1 / 4 culleradeta de pebre i
- 900 grams de filets d'abadejo fresc
4 racions
Elaboració
Preescalfeu el forn a uns 260 graus.
En un bol petit, barrejar les cebes verdes, el julivert, l'oli, la farina, la pebre vermell dolç i la sal. i reservar a part.
En un plat per coure al forn, s'unta amb mantega i es posen els tomàquets, condimentar-lo amb l'alfàbrega, sal i pebre, i posar el peix a sobre.
Empolvorar amb la barreja de ceba verda. Coure al forn per 15 minuts i servir.
Etiquetes:
Bacalla fresc
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1727 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c