Conill amb samfaina

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 1 conill a troços
  • 1 ceba
  • 1 pebrot vermell
  • 1 auberginia
  • 1 carbasso
  • 1 tomaquet
  • Oli i sal

4 racions

Elaboració

Fregirem el conill en una caçola ,tallat a trocets.El reservarem
En el mateix oli fregirem. La ceba, el pebrot, el carbasso i la auberginia, quant esta molt tobet , afegirem la salsa de tomaquet i el conill.
El posarem al forn a 180º durant 30 minuts .
El servirem a la taula amb la mateixa caçola.
Bon profit.
Montse

45min


Recepta de cuina de Conill amb samfaina

CONILL AMB SAMFAINA

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2737 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: