Pèsols de Llavaneres estofats

Ingredients

  • 1 kg. de pèsols ja pelats de Llavaneres
  • 3 cebes tendres
  • 3 alls tendres
  • 100 grm. de cansalada viada
  • Oli
  • Sal,menta
  • 1 copeta de anís

4 racions

Elaboració

Una vegada tenim els pèsols ja pelats. posarem oli en una caçola . posarem les cebes i els alls tendres.
quant ja estan una mica daus voltetes i afexirem els pesols.
deixarem coure 5 minuts.
li afexirem la menta i el anis.
si es necesari podem posar una miqueta d'aigua.salarem. i servirem.

30min

Notes

Si no podeu tenir els pesols de llavaneres , podeu utilitzar els congelats . no son tan tendres ni gustosos , pero us poden servir


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7316 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: