Pebrots del piquillo farcits amb fuagràs casolà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Fuagràs casolà ( el tobareu a les meves receptes )
  • Salsa de pebrots del piquillo ( la trobareu a les meves receptes )
  • Cruixent de verduretes ( el trobareu a les meves receptes )
  • Julivert picolat
  • Farina
  • Tres pebrots del piquillo per persona
  • Ou batut
  • Oli d'oliva

1 racions

Utensilis

Una mànega pastissera amb un broc ample
Una aranya de filferro
Una paella gran
Un plat gran, de porcellana blanca
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Una safata plana
Un bol de vidre

Elaboració

Primerament, fem el fuagràs casolà com explico a la meva recepta, i el reservem.
Seguidament, fem la salsa de pebrots del piquillo, i la reservem damunt la planxa calenta.
Tot seguit, fem el cruixent de verduretes, i un cop fregit, el reservem damunt un paper de cuina.
A continuació, agafem els pebrots del piquillo i amb l'ajud de la mànega pastissera, els omplim amb fuagràs casolà. Seguidament, els passem per farina i ou batut, i amb molta cura, els fregim i els posem damunt un paper de cuina. En el moment de muntar el plat, posem els pebrots formant un triangle, i en el centre fem un niu amb el cruixent de verduretes. Tot seguit, cobrim els pebrots amb una mica de salsa, espolsem una mica de julivert pel damunt, i ja ho podrem servir a taula.

1h

Notes

Farem tants plats de pebrots, com persones siguin a taula.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2335 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: