Salsa de pebrots del piquillo
Ingredients
- Un pot de pebrots del piquillo, de 500 grams
- Mig litre, de vi blanc
- Sal
- Nata líquida, (per muntar)
- Nou moscada, en pols
- Un got d'aigua
- Maizena, (si és necessària)
 10 racions
 10 racions
Elaboració
							Primer de tot, obrim el pot del pebrots, els escorrem, i els posem en un cassó, juntament amb l'aigua, i el vi blanc.
Quan tot el conjunt és cuit, passem la batedora elèctrica, i tot seguit, ho passem per un colador fi, a un altre cassó, on acabarem de fer la salsa.
Ho fiquem a foc ben baix, i anem remenant amb el batedor de varetes, tot seguit, afegim un raig de nata líquida, corregim de sal, i nou moscada. Si la salsa queda massa líquida, sempre la podem espessir amb una mica de farina de blat, dissolta amb aigua freda.
Aquesta salsa, la podem guardar en el congelador, repartida en racions.
														
 40min
  40min 
 Etiquetes: 
						L'enigmàtic món de les salses
 
						Etiquetes: 
						L'enigmàtic món de les salses  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5833 visites.
 5833 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures Altres
 Altres Salsa
 Salsa Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns
 Postres i dolços
 Postres i dolços




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram