Salsa de pebrots del piquillo

Ingredients

  • Un pot de pebrots del piquillo, de 500 grams
  • Mig litre, de vi blanc
  • Sal
  • Nata líquida, (per muntar)
  • Nou moscada, en pols
  • Un got d'aigua
  • Maizena, (si és necessària)

10 racions

Elaboració

Primer de tot, obrim el pot del pebrots, els escorrem, i els posem en un cassó, juntament amb l'aigua, i el vi blanc.
Quan tot el conjunt és cuit, passem la batedora elèctrica, i tot seguit, ho passem per un colador fi, a un altre cassó, on acabarem de fer la salsa.
Ho fiquem a foc ben baix, i anem remenant amb el batedor de varetes, tot seguit, afegim un raig de nata líquida, corregim de sal, i nou moscada. Si la salsa queda massa líquida, sempre la podem espessir amb una mica de farina de blat, dissolta amb aigua freda.
Aquesta salsa, la podem guardar en el congelador, repartida en racions.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5833 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: