Pa de pessic de les Carmelites de Sevilla

Ingredients

  • 3 gots de farina
  • 2 gots de sucre
  • 1 got de oli de girasol
  • 2 gots de llet
  • 1 got de panxes sense pinyol
  • 1 sobre de llevadura
  • 2 ous
  • 1 poma trocejada
  • 1 pell de taronja ratllada
  • 1 mica de sal i canyella

4 racions

Elaboració

Es barreja tot amb una cullera de fusta i es posar al forn a 180 graus uns 40 o 45 minuts.

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

859 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: