Salsa de fesols negres
Si t'agrada el menjar mexicà, avui anem a preparar la clàssica salsa de fesols del país del tequila. Podràs acompanyar tota mena d'aperitius mexicans de la forma més natural i casolana. No et preocupis pensant que no vas a trobar els ingredients necessaris per fer aquesta salsa, perquè no és així. En qualsevol supermercat podràs trobar tot el que necessites per a aquesta deliciosa salsa. És molt senzilla.
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Mèxic
Estació: estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 125 gr de fesols negres
- 3 cullerades de iogurt
- 4 grans d'all
- 1 llima
- 2 xilis
- Oli d'Oliva
- Tabasco
4 racions
Elaboració
Començarem tallant i pelant els grans d'all.
Posarem en una paella amb oli a daurar els alls, o bé, si ens agafa a mà, ho farem al forn de la mateixa manera, posarem un recipient amb oli i cuinarem els alls a 200 graus durant 15 minuts,
D'altra banda, barrejarem els fesols negres amb el iogurt, a la qual cosa li afegirem la resta dels ingredients: el xili, la llima, el tabasco i els alls que acabem de daurar. Barrejarem tots els ingredients de manera que anem aconseguint una massa homogènia. Afegirem una mica d'oli per facilitar aquesta tasca. La salsa ha de quedar com una "pasta", perquè puguem mullar-hi els nostres tacs o les nostres quesadillas.
Finalment, afegirem una mica de sal, i el posarem en una salsera.
Notes
Etiquetes: Fesols Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1414 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.