Truita de fesols de Santa Pau

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 150 grams de fesols de Santa Pau, bullits. (mongetes blanques de Santa Pau)
  • Tres ous batuts
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Dues llesques de pernil salat, ben picolat

2 racions

ElaboraciĂł

En una paella amb unes gotes d'oli d'oliva, fregim els fesols, i els hi afegim el pernil picolat.
Seguidament, en un bol, batem tres ous.
Afegim els fesols, i ho remenem ben remenat.
En una paella amb oli d'oliva, fem una truita rodona, amb els fesols.
Quan ĂŠs dauradeta, ja la tenim llesta per menjar-ne dues persones.

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Truita de fesols de Santa Pau

Enllaça aquesta recepta:

1358 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!