Truita de fesols de Santa Pau

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 grams de fesols de Santa Pau, bullits. (mongetes blanques de Santa Pau)
  • Tres ous batuts
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Dues llesques de pernil salat, ben picolat

2 racions

Elaboració

En una paella amb unes gotes d'oli d'oliva, fregim els fesols, i els hi afegim el pernil picolat.
Seguidament, en un bol, batem tres ous.
Afegim els fesols, i ho remenem ben remenat.
En una paella amb oli d'oliva, fem una truita rodona, amb els fesols.
Quan és dauradeta, ja la tenim llesta per menjar-ne dues persones.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4618 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: