Pasta fullada de mató i mel

Ingredients

  • 1 pasta fullada fresca
  • 1 terrina de mató
  • Mel

4 racions

Elaboració

La pasta fullada es col·loca en una platera pel forn i sota es pot deixar el mateix paper de forn que porta.
S'escampa el mató i es caragola la vora de la pasta i es punxa amb una forquilla.
Es cou al forn fins que la pasta fullada de la vora es veu cuita.
Un cop freda s'hi tira un raig de mel

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2076 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: