Cassola de cigrons de divendres sant
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 400 grs de cigrons cuits
- 12 ametlles torrades
- 1 ou dur
- 1 gra d'all
- 4 talls de bacallà dessalat
- 2 carxofes
- 1 ceba
- Julivert
- Oli
- Sal
- Llorer
- Aigua
- Farina
4 racions
Elaboració
En una paella sofregim el bacallà enfarinat.
En una altra paella fregim les carxofes a talls i després la ceba i l'all.
La picada la fem amb aigua, ametlles, all, ceba i julivert.
Posem a la cassola el bacallà, els cigrons i les carxofes i la picada.
Ho rectifiquem de sal.
Es deixa coure molt lentament durant 5 minuts.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1346 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Es poden congelar abans de fer la betxamel i fer-la cada cop que en traiem una platara
Avui he fet el rotlle de carn picada. Boníssim
m'han regalat una carabassa i avui en menjarem per sopar
és una altra manera de menjar pollastre i sobretot als nens els encanta
boníssim, el conill