Cassola de cigrons de divendres sant

Ingredients

  • 400 grs de cigrons cuits
  • 12 ametlles torrades
  • 1 ou dur
  • 1 gra d'all
  • 4 talls de bacallà dessalat
  • 2 carxofes
  • 1 ceba
  • Julivert
  • Oli
  • Sal
  • Llorer
  • Aigua
  • Farina

4 racions

Elaboració

En una paella sofregim el bacallà enfarinat.
En una altra paella fregim les carxofes a talls i després la ceba i l'all.
La picada la fem amb aigua, ametlles, all, ceba i julivert.
Posem a la cassola el bacallà, els cigrons i les carxofes i la picada.
Ho rectifiquem de sal.
Es deixa coure molt lentament durant 5 minuts.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2314 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: