Arròs negre
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 400 grs d'arròs bomba
- 3 bosses de tinta de calamar
- 1 kg de cebes
- 800 grs de sípia neta
- 1 grapat de pinyons
- 1 l de brou de peix
- 2 grans d'all
- Safrà
- Oli
- Sal
- Julivert
4 racions
Utensilis
Paella
Elaboració
Fregir la ceba ratllada lentament i la sípia tallada a daus.
Quan la sípia comenci a estar cuita, afegir els pinyons, l'arròs, la tinta, el safrà i el brou.
Coure sense remenar i afegir la sal
Temps de cocció aproximat de 18 minuts.
Fer una picada amb all, oli i julivert (oli negat per regar-ho)
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1130 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Es poden congelar abans de fer la betxamel i fer-la cada cop que en traiem una platara
Avui he fet el rotlle de carn picada. Boníssim
m'han regalat una carabassa i avui en menjarem per sopar
és una altra manera de menjar pollastre i sobretot als nens els encanta
boníssim, el conill