Truita de patates
												Categoria: 
						
						 Ous i làctics
 
						Ous i làctics
						
						
						
						Tipus de plat: Truita
						
						Típica de:  Espanya
 Espanya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 6 ous
- Mig quilo de patates
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Peleu les patates i tallar-les a trossos petits. 
Fregir en una paella amb oli d'oliva i quan estan daurades es treuen i es reserven. 
Es baten els ous i es barregen amb les patates, es couen i es fa la truita.
														
 20min
  20min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2458 visites.
 2458 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures Altres
 Altres Truita
 Truita Carns
 Carns Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram