Salsa de cervesa
												Categoria: 
						
						 Salses
 
						Salses
						
						
						
						Tipus de plat: Salsa
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Dues cerveses tipus mitjana
- Una ceba picada
- Una fulla de llorer
- Dos alls laminats
- Brou de verdures (pot ser de pot)
- Farina de blat de moro
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
 10 racions
 10 racions
Utensilis
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Un colador fí
Una batedora elèctrica
Elaboració
							Primerament, en un cassó amb un rajolí d'oli, fregim: la ceba picada, els alls laminats, i una fulla de llorer. Quan tot plegat és fregit, afegim les dues mitjanes i deixem que cogui a foc baix. Tot seguit, afegim una mica de brou de verdures i deixem que cogui uns deu minuts més. Seguidament, traiem la fulla de llorer, i ho passem per la batedora elèctrica.
Després, ho passem pel colador fi a un cassó on acabarem de fer la salsa.
Tot remenant amb el batedor de varetes, corregim de sal i pebre, fins que tenim una salsa fina i homogènia. Tot seguit, si cal espessir-la, afegim una mica de farina de blat de moro amb un rajolí d'aigua freda, fins que tenim la salsa al nostre gust, i ja la podrem guardar a la nevera, fins que la necessitem.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						L'enigmàtic món de les salses
 
						Etiquetes: 
						L'enigmàtic món de les salses  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3324 visites.
 3324 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 
  Carns
 Carns Altres
 Altres Salsa
 Salsa Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes
 Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram