Salsa de cervesa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues cerveses tipus mitjana
  • Una ceba picada
  • Una fulla de llorer
  • Dos alls laminats
  • Brou de verdures (pot ser de pot)
  • Farina de blat de moro
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols

10 racions

Utensilis

Un cassó gran
Un batedor de varetes
Un colador fí
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, en un cassó amb un rajolí d'oli, fregim: la ceba picada, els alls laminats, i una fulla de llorer. Quan tot plegat és fregit, afegim les dues mitjanes i deixem que cogui a foc baix. Tot seguit, afegim una mica de brou de verdures i deixem que cogui uns deu minuts més. Seguidament, traiem la fulla de llorer, i ho passem per la batedora elèctrica.
Després, ho passem pel colador fi a un cassó on acabarem de fer la salsa.
Tot remenant amb el batedor de varetes, corregim de sal i pebre, fins que tenim una salsa fina i homogènia. Tot seguit, si cal espessir-la, afegim una mica de farina de blat de moro amb un rajolí d'aigua freda, fins que tenim la salsa al nostre gust, i ja la podrem guardar a la nevera, fins que la necessitem.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3324 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Alícia Ribot i Sabaté diu:
Hola Quim, abans de fer aquesta salsa voldria que em diguis si un cop feta domina molt el gust de cervesa. Motes gràcies!
Quim Lleonart diu:
Amiga Alicia, evidenment que es nota el gust de la cervesa, peró com que porta brou de verdures i el sofregit de ceba, predomina menys el gust de la cervesa. De totes les maneres, has de pensar que tant la cervesa com el cava, són begudes que per molta estona que les tinguis en el foc, no acostumen a reduïr com un altre beguda alcoholica.
Rep una abraçada. Quim.
Alícia Ribot i Sabaté diu:
Serà qüestió de provar-ho, gràcies Quim!

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: