Salsa de cervesa
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues cerveses tipus mitjana
- Una ceba picada
- Una fulla de llorer
- Dos alls laminats
- Brou de verdures (pot ser de pot)
- Farina de blat de moro
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
10 racions
Utensilis
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Un colador fí
Una batedora elèctrica
Elaboració
Primerament, en un cassó amb un rajolí d'oli, fregim: la ceba picada, els alls laminats, i una fulla de llorer. Quan tot plegat és fregit, afegim les dues mitjanes i deixem que cogui a foc baix. Tot seguit, afegim una mica de brou de verdures i deixem que cogui uns deu minuts més. Seguidament, traiem la fulla de llorer, i ho passem per la batedora elèctrica.
Després, ho passem pel colador fi a un cassó on acabarem de fer la salsa.
Tot remenant amb el batedor de varetes, corregim de sal i pebre, fins que tenim una salsa fina i homogènia. Tot seguit, si cal espessir-la, afegim una mica de farina de blat de moro amb un rajolí d'aigua freda, fins que tenim la salsa al nostre gust, i ja la podrem guardar a la nevera, fins que la necessitem.
1h
Etiquetes: L'enigmàtic món de les salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3008 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.