Pollastre a la cervesa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Pollastre no gaire gros
  • 1 quinto de cervesa
  • Barreja d'espècies
  • Sal i oli
  • Llaurer

4 racions

Elaboració

Feu-vos tallar el pollastre a vuitens.
A la botigueta del mercat on vénen espècies, ténen una barreja per fer a casa el pollastre a l'ast o a la planxa. Compreu-ne d'aquesta barreja i n'espolseu tot el pollastre amb ella sent una mica generosos. Primer, però, l'haureu d'haver salat lleugerament.
Poseu oli en una cassola i quan sigui calent l'oli hi fiqueu el pollastre i una o dues fulles de llaurer.
El deixeu fins que estigui força ros per totes bandes i tot seguit afegiu-hi la cervesa... Ha de coure ben bé una hora i poc més a foc lent, a partir d'aquest moment. Quan hagin passat uns 30/35 minuts, tasteu el suc i, si el trobeu una mica fort, hi poseu una mica d'aigua...

Notes

La preparació es curta el que triga més és el temps de cocció... Penseu, però, que contra més tou queda el pollastre, més suculent està al final...


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1932 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: