Vinagreta de mel i mostassa amb vinagre de cava, per amanides

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues cullerades de mel
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Una cullerada de mostassa a l'antiga
  • Oli d'oliva
  • Un raig de vinagre de cava

10 racions

Utensilis

Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Un biberó de plàstic

Elaboració

En un bol de vidre fiquem: el vinagre, la mostassa , la mel, un polsim de sal i pebre negre, i tot seguit batem amb el batedor de varetes, afegint-hi l'oli d'oliva en un rajolí molt fí fins aconseguir la quantitat de vinagreta desitjada i la guardem a la nevera en el biberó de plàstic fins el moment de fer-la servir.

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

909 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!