Salsa de taronja
Ingredients
- Sis taronges
- Mantega de vaca
- Una copa de Cointreau
- Una cullerada de concentrat de carn
- Una mica de farina de blat
- Sal
12 racions
Utensilis
Una cassó gran
Un batedor de varetes
Elaboració
Agafem una taronja, la pelem i reservem la pell. Escorrem el suc de les sis taronges, el passem pel colador fi i el reservem.
Tallem la pell de la taronja, en juliana molt menuda, procurant treure al màxim de pell blanca que puguem. En un cassó amb mantega, posem la pell de taronja a coure a foc baix.
Quan la pell és mig cuita, tirem la copa de cointreau i ho flamegem.
Seguidament, afegim el suc de taronja, el concentrat, corregim de sal, i deixem que acabi de coure. Després, posem tres nous de mantega, i anem remenant amb el batedor de varetes.
Si falta consistència, afegim una mica de farina de blat desfeta amb un raig d'aigua freda, i ja tindrem la salsa de taronja llesta.
40min
Etiquetes:
L'enigmàtic món de les salses
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4451 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.